Αγαπητοί σύντροφοι της «Επαναστατικής Ενοποίησης»,

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να είμαστε κοντά σας σήμερα σε αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση. Ωστόσο, το μυαλό και η καρδιά μας είναι μαζί σας σε αυτόν τον αγώνα. Μοιραζόμαστε μια κοινή μάχη, και η επιτυχής διεξαγωγή της δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη συντονισμένη δράση των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους δικούς μας, τους βαλκανικούς λαούς, που μοιράζονται τόσα πολλά από άποψη πολιτισμού, ιστορίας, κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων καθώς και εξωτερική εξάρτηση από τις ιμπεριαλιστικές χώρες.

Οι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες να εντείνουν τις αντιθέσεις μεταξύ των χωρών μας και να σπείρουν την εχθρότητα μεταξύ των εργαζομένων σε εθνικό έδαφος. Από την άλλη πλευρά, οι κοσμοπολίτικες δυνάμεις επιβάλλουν τον μηδενισμό και την αμερικανοποίηση της ζωής μας, την εξαφάνιση των πολιτισμικών ιδιαιτεροτήτων. Σε αυτές τις τάσεις πρέπει να τοποθετήσουμε τον προλεταριακό διεθνισμό ως εργαλείο για την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό.

Όλα αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά στο πλαίσιο της διεθνούς συγκυρίας, όπου η αντίθεση μεταξύ ιμπεριαλιστικών και αντιιμπεριαλιστικών δυνάμεων γίνεται όλο και πιο έντονη. Μόνο στην Ενοποίηση των Επαναστατικών Δυνάμεων βρίσκεται η ευκαιρία μας να σπάσουμε τα δεσμά του σημερινού συστήματος.

Σας στέλνουμε τους θερμότερους συντροφικούς μας χαιρετισμούς και ευχόμαστε η διοργάνωση σας να στεφθεί με επιτυχία. Παραμένουμε έτοιμοι και ενθουσιώδεις για μελλοντικό συντονισμό, κοινές δράσεις και κοινές εκδηλώσεις.

 

Με εκτίμηση,

Κίνημα 23ης Σεπτέμβρη, Βουλγαρία

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *