Αγαπητοί σύντροφοι,

Εκ μέρους του Συνδέσμου Νέων Κομμουνιστών της Γιουγκοσλαβίας

Xαιρετίζω όλους τους συμμετέχοντες του πρώτου συνεδρίου της «Συλλογικότητας αγώνα για την Επαναστατική Ενοποίηση της Ανθρωπότητας».

Η ίδρυση της συλλογικότητάς σας είναι πολύ σημαντικό γεγονός, όχι μόνο για τον επαναστατικό αγώνα στην Ελλάδα, αλλά επίσης και για τον Αντιιμπεριαλιστικό αγώνα ολόκληρης της βαλκανικής χερσονήσου.

Η θεωρητική σας συμβολή, ειδικότερα στο έργο και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας, είναι μεγίστης σημασίας για την τρέχουσα ιδεολογική πάλη εντός του κομμουνιστικού κινήματος.

Βρεθήκαμε σε έναν κόσμο όπου το αντιιμπεριαλιστικό στρατόπεδο, που αποτελείται από διάφορες αντιιμπεριαλιστικές χώρες και κινήματα, αγωνίζεται ενάντια στο ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τους συμμάχους και τις μαριονέτες τους.

Εμείς, οι κομμουνιστές, πρέπει να ηγηθούμε αυτού του αγώνα και πρέπει να μετατρέψουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό σε σοσιαλιστική επανάσταση. Και είμαστε σίγουροι ότι οργανώσεις, όπως η Επαναστατική Ενοποίηση, το Νέο Κομμουνιστικό Κόμμα της Γιουγκοσλαβίας και ο Σύνδεσμος Νέων Κομμουνιστών της Γιουγκοσλαβίας ανταποκρίνονται και θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται σε αυτό το καθήκον, στον αγώνα για τη δημιουργία του σοσιαλιστικού και κομμουνιστικού μέλλοντος και κοινωνίας.

 

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *