Αγαπητοί σύντροφοι

Ζούμε στις μέρες της ”σύντομης ιστορίας”. Εξελίξεις ετών χωράνε πλέον σε μέρες, ακόμα και σε ώρες! Ζούμε σε μια περίοδο μεγάλων κοινωνικών ανακατατάξεων!

Η φωτιά του πολέμου εξαπλώνεται. Η συνεχιζόμενη γενοκτονία στην Παλαιστίνη μετατρέπεται πλέον σε πόλεμο που βάζει φωτιά σε όλη την περιοχή. Η Δυτική Ασία (Μέση Ανατολή) παρασύρεται ταχύτατα σε έναν περιφερειακό πόλεμο.

Η επίθεση Ισραήλ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στο Ιράν επίκειται. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι είδους συγκρούσεις θα οδηγήσει αυτή η επίθεση. Ο Λίβανος, το Ιράν, η Υεμένη και η Συρία έχουν γίνει πλέον στόχοι των επιθέσεων του σιωνιστικού στρατού. Η Μέση Ανατολή (Δυτική Ασία) φλέγεται!

Το ιμπεριαλιστικό σύστημα με επικεφαλής τις ΗΠΑ καταρρέει ταχύτατα. Χάνουν την ηγεμονία τους. Χάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη Δυτική Ασία. Προκειμένου να διατηρήσουν εν ζωή την υπό κατάρρευση τάξη τους, οι ιμπεριαλιστές διεξάγουν εντατικές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο. Υποκινούν τον πυρηνικό πόλεμο. Έχουν χάσει εντελώς τα λογικά τους.

Προσπαθούν μάταια. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία της ιστορίας! Ο αντιφασιστικός και αντιιμπεριαλιστικός πόλεμος που διεξάγεται εναντίον του φασιστικού καθεστώτος του Κιέβου και του μεγάλου αδελφού τους, του ιμπεριαλισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, ειδικά στην Ουκρανία, έχει δώσει ισχυρή ώθηση στον αγώνα για ελευθερία των λαών του κόσμου. Οι εργαζόμενοι ξεσηκώνονται σε όλο τον κόσμο!

Αγαπητοί σύντροφοι

Οι κομμουνιστές ηγούνται του αγώνα του επαναστατικού προλεταριάτου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Με τον κίνδυνο της πιο σκληρής καταστολής και επίθεσης!…

Ειδικά μετά την προδοσία του ΚΚΕ, οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν βαριά ευθύνη να παλέψουν ενάντια στον σοσιαλσοβινισμό που καθοδηγείται από το ΚΚΕ.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η «Επαναστατική Ενοποίηση» συγκαλεί το συνέδριο της και υψώνει την κόκκινη σημαία ενάντια στους Έλληνες καπιταλιστές και τα ιμπεριαλιστικά αφεντικά τους. Το συνέδριο είναι η πιο σημαντική δράση ενός κομμουνιστικού κόμματος και μιας κομμουνιστικής οργάνωσης. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε με φυσικό τρόπο σε αυτό το ιστορικό συνέδριο. Πιστεύουμε όμως ότι οι Έλληνες σύντροφοί μας θα βγουν νικητές από το συνέδριο.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, το βάρος όλου του κόσμου πέφτει στους ώμους του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. Η απάντηση στα ζητήματα του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση τόσο στις χώρες μας όσο και στη διεθνή σκηνή απαιτεί από εμάς τους κομμουνιστές να μεγιστοποιήσουμε τις από κοινού προσπάθειες μας.

Ξέρουμε και πιστεύουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Χτυπήστε πιο δυνατά το τύμπανο του αγώνα για την προλεταριακή επανάσταση, για την απελευθέρωση της εργασίας!

Venceremos!

Ζήτω ο προλεταριακός διεθνισμός!

Ζήτω η «Επαναστατική Ενοποίηση»!

 

TKEP/Leninist

(Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Τουρκίας/Λενινιστικό)

Διεθνές Γραφείο

18.10.2024

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *