Η “Ένωση Πολιτικών Προσφύγων και Πολιτικών Κρατουμένων Ουκρανίας” χαιρετίζει τους συντρόφους από την κομμουνιστική οργάνωση “Επαναστατική Ενοποίηση”.

Η δημιουργία ενιαίου Μετώπου που αγωνίζεται κατά του ιμπεριαλισμού, υπέρ της ιδέας του σοσιαλιστικού μέλλοντος σε όλον τον πλανήτη είναι εξαιρετικά σημαντική σήμερα. Είναι σημαντικό και για εμάς, μια οργάνωση που παλεύει κατά του φασιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία. Ο ναζισμός έριξε την Ουκρανία στην άβυσσο των πολιτικών διώξεων και της καταστολής όλων των αριστερών κινημάτων, υπηρετώντας τον ιμπεριαλιστικό αμερικανισμό. Σήμερα, η στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία είναι αποτέλεσμα της αποικιοκρατικής πολιτικής της Δύσης, που μετέτρεψε την Ουκρανία σε θέατρο διάδοσης του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Σήμερα ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός πυροδοτεί συγκρούσεις και απειλεί την ανθρωπότητα με νέο πόλεμο και γι’ αυτό στρατολογεί συμμάχους, όχι μόνο μεταξύ δεξιών και εθνικιστών οργανώσεων, αλλά και μεταξύ των οπορτουνιστικών κομμάτων, τα οποία απλώς καλύπτονται πίσω από κομμουνιστικά συνθήματα. Η σθεναρή, αντιιμπεριαλιστική στάση, η προσήλωση στις ιδέες των Μαρξ και Λένιν είναι ο δρόμος που αντιστοιχεί στην καθεαυτό κομμουνιστική οργάνωση. Ενώπιον του κόσμου δεν τίθεται το δίλημμα: σοσιαλισμός ή καπιταλισμός, ενώπιον του κόσμου τίθεται το δίλημμα: σοσιαλισμός ή καταστροφή ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Ευελπιστούμε ότι η οργάνωση “Επαναστατική Ενοποίηση” θα είναι πιστή στα κομμουνιστικά ιδεώδη και θα ενισχύσει το ενιαίο αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο.

 

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *