ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΌΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌΤΗΤΑ ΑΓΏΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΕΝΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ
Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ACP)
19 Οκτωβρίου 2024
Το Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα χαιρετίζει τους συντρόφους της Συλλογικότητας Αγώνα για την Επαναστατική Ενοποίηση της Ανθρωπότητας. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία κατά τη διάρκεια του ιστορικού πρώτου συνεδρίου της οργάνωσής σας.
Εμείς οι Αμερικανοί κομμουνιστές αντιλαμβανόμαστε το σημαντικό ρόλο που είχαν οι Έλληνες κομμουνιστές στο διεθνές κομμουνιστικό κίνημα για σχεδόν έναν αιώνα. Τιμούμε το ηρωικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο και την ελληνική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες. Τιμούμε τον Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας που πολέμησε ενάντια στο στυγνό μοναρχοφασιστικό καθεστώς που επέβαλαν οι αγγλοαμερικανοί ιμπεριαλιστές. Τιμούμε τους ηρωικούς Έλληνες που πολέμησαν ενάντια στη στυγνή στρατιωτική δικτατορία ή «χούντα» που υποστηρίχθηκε από τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους οδηγούν τον κόσμο προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ιμπεριαλιστές, που βρίσκονται ήδη σε πόλεμο στην Ουκρανία, την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, επιδιώκουν να εξαπλώσουν αυτή την καταστροφή στην Ανατολική Ασία. Πρέπει να ενισχύσουμε το αντιιμπεριαλιστικό μας έργο και να συνεχίσουμε να οικοδομούμε την Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα, τη σημαντικότερη αντιιμπεριαλιστική συλλογικότητα στον κόσμο σήμερα.
Για άλλη μια φορά, χαιρετίζουμε τους συντρόφους της Συλλογικότητας Αγώνα για την Επαναστατική Ενοποίηση της Ανθρωπότητας και ευχόμαστε σε όλους σας ένα γόνιμο και επιτυχημένο πρώτο συνέδριο!

Ζήτω η Συλλογικότητα Αγώνα για την Επαναστατική Ενοποίηση της Ανθρωπότητας!
Ζήτω η διεθνιστική αλληλεγγύη!
Ζήτω η Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα!
Νίκη στην Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Αντίσταση!

Συντροφικοί χαιρετισμοί,
Christopher Helali
Διεθνής Γραμματέας
Αμερικανικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ACP)

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *