ΚΑΛΕΣΜΑ

Όλοι και όλες στη διαδήλωση ενάντια στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, Πέμπτη 11/7, στις 19:00, στο Πάρκο Ελευθερίας και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ

 

Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στις 9-11 Ιούλη στην Ουάσινγκτον, συμπίπτει με τα 75 χρόνια από την ίδρυση αυτού του ιμπεριαλιστικού οργανισμού που σπέρνει το θάνατο από την ημέρα της ίδρυσής του, που η μόνη δουλειά του είναι οι στρατιωτικές επεμβάσεις, οι αλλαγές καθεστώτων (χούντες), ο πόλεμος και η υποδούλωση λαών.

Η σύνοδος αυτή γίνεται για να ενισχύσει την φονική επιθετικότητα του μοναδικού ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, την κλιμάκωση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου σε όλα τα μέτωπα: στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή (γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από το ρατσιστικό σιωνιστικό όργανο του ιμπεριαλισμού, Λίβανο, Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Ιράν) και στην Νοτιοανατολική Ασία, με την επιχείρηση περικύκλωσης της ΛΔ Κίνας με αιχμή την απόσχιση της Ταϊβάν και τις προβοκάτσιες του φασιστικού καθεστώτος της Νότιας Κορέας έναντι της ΛΔ Κορέας.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση κάθε απόχρωσης, άμεσα ή έμμεσα (με τον φερετζέ των «ίσων αποστάσεων») στηρίζουν τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλιστικό άξονα, μετατρέποντας την χώρα σε εφαλτήριο επιθέσεων σε Ουκρανία και Ερυθρά θάλασσα, καθιστώντας τη χώρα και το λαό της στόχο αντιποίνων.

Σήμερα είναι αναγκαίο όσο ποτέ ένα μαζικό λαϊκό, διεθνιστικό αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο, με κύριο στόχο την ήττα του ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ,  για την άμεση έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, το ξήλωμα των αμερικανονατοϊκών βάσεων, την απεμπλοκή της από τον πόλεμο σε Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ερυθρά θάλασσα και αλλού. Ένα μέτωπο ολόπλευρης στήριξης των δυνάμεων του αντιιμπεριαλισμού και του σοσιαλισμού σε όλα τα μέτωπα. Ένα μέτωπο, στην συγκρότηση του οποίου πρωτοστατεί η Παγκόσμια Αντιιμπεριαλιστική Πλατφόρμα (ΠΑΠ).

Η ΠΑΠ, διοργανώνει κοινούς διεθνιστικούς αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες σε όλες τις χώρες όλων των ηπείρων. Αυτές τις μέρες κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις της ΠΑΠ στην Ουάσινγκτον, στο στόμα του λύκου, για να διατρανώσουν την μαχητική αντίδραση των προοδευτικών δυνάμεων του πλανήτη στον επιτιθέμενο ιμπεριαλιστικό άξονα, επικεφαλής του οποίου είναι οι ΗΠΑ. Η Επαναστατική Ενοποίηση, ως ιδρυτικό μέλος της ΠΑΠ, καλεί το λαό να συστρατευτεί στον αγώνα μέχρι την τελική νίκη!

 

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ – ΕΕ!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ

 

Συλλογικότητα Αγώνα για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ανθρωπότητας

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *