Όλοι και όλες στην διαδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας,

Δευτέρα 7 Οκτώβρη, 18:30

 

Το σιωνιστικό-τρομοκρατικό κράτος του Ισραήλ, το μακρύ χέρι των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή, επί ένα χρόνο κλιμακώνει στο έπακρο τη γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης (που έχει ξεκινήσει δεκαετίες πριν) με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, κατεστραμμένα σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία. Ταυτόχρονα, εξαπολύει επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου, της Συρίας, της Υεμένης, που πυροδοτούν μια επικίνδυνη ανάφλεξη στην περιοχή. Δολοφονεί ως γκάγκστερ ηγετικά στελέχη άλλων κρατών μέσα στην ίδια τους τη χώρα, όπως π.χ τον Χασάν Νασράλα, ή σε επίσημη επίσκεψη σε άλλες χώρες όπως τον Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη.

Στριμωγμένος ο μοναδικός ιμπεριαλιστικός άξονας με επικεφαλής τις ΗΠΑ (η λεγόμενη «συλλογική Δύση») από τη ραγδαία ανάπτυξη της Λ.Δ. Κίνας, της Ρωσία, του Ιράν, από τον αντιιμπεριαλιστικό/αντιαποικιακό αγώνα μιας σειρά χωρών, όπως του Σαχέλ, οι οποίες περιορίζουν τις πηγές παρασιτισμού του, διεξάγει ένα proxy πόλεμο μέσω των μαντρόσκυλων του στην Ουκρανία και το Ισραήλ, κλιμακώνοντας τον εν εξελίξει Παγκόσμιο Πόλεμο, για να ελέγξει τις αντίστοιχες περιοχές και να διατηρήσει την κυριαρχία του.

Η κυβέρνηση της ΝΔ παραχωρεί το έδαφος της χώρας μας για τις πολεμικές επιχειρήσεις τόσο στην Ουκρανία, όσο και στην Μέση Ανατολή και μας εμπλέκει επικίνδυνα στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Μας κάνει στόχους των απαντητικών πληγμάτων. Συμμετέχει άμεσα στον πόλεμο υπέρ του Ισραήλ, αυξάνοντας τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό και βάφει τα χέρια της με το αίμα των Παλαιστινίων και των Λιβανέζων. Η αποστολή του πολεμικού πλοίου ΥΔΡΑ στην Ερυθρά Θάλασσα και η μετατροπή όλης της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ, βοηθούν το Ισραήλ να συνεχίσει τους βομβαρδισμούς και την πολιορκία των Παλαιστινίων, την τρομοκρατική του πολιτική έναντι των χωρών στη Μέση Ανατολή.

Ως απάντηση στα σχέδια τόσο της ελληνικής αστικής τάξης, όσο και των ιμπεριαλιστών είναι η ίδρυση ενός μεγάλου μαχητικού αντιιμπεριαλιστικού μετώπου εντός του οποίου θα σφυρηλατείται η ενότητα του λαού, της νεολαίας και της εργατικής τάξης, απέναντι στον ιμπεριαλισμό.

 

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ & ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ!

ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ! Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο!

 

Επαναστατική Ενοποίηση

Μέλος της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας

https://epanen.ilhs.gr/

 

         

 

 

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *