Νίκη στις δυνάμεις του σοσιαλισμού και του αντιιμπεριαλισμού!

Πρόσκληση
■ Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή, δημόσια εκδήλωση για την παρουσίαση των αποφάσεων του 1ου Συνεδρίου μας, που θα διεξαχθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΦΙΑΛΗΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», Μπενάκη Εμμανουήλ 70, Κερατσίνι – Αμφιάλη, 18757
Το 1ο Συνέδριο της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ» (Σάββατο 19 Οκτωβρίου του 2024) έχει ως βασικό αντικείμενο την κριτική επεξεργασία, θεμελίωση, εξειδίκευση και ανάπτυξη των Θέσεων (βλ. https://epanen.ilhs.gr/theseis-1/).

Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ» (βλ.: ΕΔΩ) εντάσσεται οργανικά στο στρατόπεδο των δυνάμεων του σοσιαλισμού και του αντιιμπεριαλισμού, συμβάλλει στην ανάπτυξη της επαναστατικής θεωρίας και πρακτικής του νικηφόρου κομμουνιστικού κινήματος, αντιπαλεύει με συνέπεια τον οπορτουνισμό και τον ρεβιζιονισμό, εμφορείται από τον πραγματικό επαναστατικό διεθνισμό. Συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της στον αγώνα της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας (βλ.: World Anti-imperialist Platform) και πρωτοστατεί στον αγώνα για την αναγέννηση νικηφόρου επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος και κόμματος που θα είναι αντίστοιχα των αναγκών της εποχής στην Ελλάδα και διεθνώς.

Οι κρίσιμες συνθήκες

■ Το Συνέδριο της «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ» έχει ιδιαίτερη σημασία σε συνθήκες Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της στρατηγικής σημασίας θέσης και του ρόλου της υπό ιμπεριαλιστική κυριαρχία χώρας μας. Η Ελλάδα υπάγεται στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ενώ στην επικράτειά της βρίσκονται στρατηγικής σημασίας πολεμικές βάσεις και υποδομές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, δηλαδή, στρατός κατοχής.

■ Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ» εκτιμά πως έχει ειδικά καθήκοντα διεθνούς σημασίας: το ιστορικό «Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας», στις ημέρες μας έχει υποστεί πλήρη οπορτουνιστική μετάλλαξη. Έχει προβεί ουσιαστικά σε παντελή άρνηση και αναθεώρηση της επαναστατικής θεωρίας και πράξης, ενώ πρωτοστατεί διεθνώς στην υπονόμευση του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα και του κομμουνισμού.

■ Η ύπαρξη και η αναβάθμισή της «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ» βασίζεται στη διεθνή στήριξη και αλληλοβοήθεια, στην εξαιρετικά πολύτιμη γνώση και εμπειρία των συντρόφων μας που αγωνίζονται σε όλες τις ηπείρους, σε όλες τις χώρες.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλα τα αδελφά κόμματα και οργανώσεις, με την πεποίθηση για την νίκη των δυνάμεων του σοσιαλισμού και του αντιιμπεριαλισμού.

Πληροφορίες:
epanastatiki.enop@gmail.com

Από epanen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *